FAQ - Quote Copenhagen

Her finder du svar på de mest normale spørgsmål i forbindelse med vores koncept, leveringer, returneringer og andre relevante emner.

Indholdsfortegnelse

  1. Hvem står bag Quote Copenhagen?
  2. Hvad er konceptet Quote Copenhagen?
  3. Levering og Returnering
  4. Kontakt

Hvem står bag Quote Copenhagen?

Som ejer af Quote Copenhagen Aps er Hanne den der står for det kreative og det visuelle udtryk, Hun elsker farverige unikke og autentiske produkter i nedtonede farver, og designer altid produkter og sammensætter farver og mønstre, der passer ind i den nordiske stil så der kommer et dejligt mix af det etniske og det nordiske.

Martin startede i efteråret 2021 i Quote på fuldtid og står for alt hvad der har med teknik at gøre. Han holder styr på webshoppen og vores forhandler platform og samtidig er han ekspert på den digitale markedsføring, kundebetjening og salg.

Privat har Hanne og Martin været gift siden 1990 har 3 voksne børn, 2 skønne børnebørn, og kan til maj 2022 også kalde sig farmor og farfar.

Hvad er konceptet Quote Copenhagen?

Vores mission er inspireret af de positive aspekter af begrebet “den globale landsby”. Ved at købe vores produkter giver du din bevidsthed om jordens knappe ressourcer et håndgribeligt udtryk. Du udtrykker samtidig din nysgerrighed og respekt overfor andre kulturers håndværksmæssige kunnen.

Medarbejderne hos Quote Copenhagen er dybt engagerede i at tilføre markedet nye produkter der er kendetegnet ved unikke farvekombinationer, en autentisk historie på tværs af kulturelle grænser og altid med et stilsikkert personligt præg.

Det er vores mål at blive din foretrukne leverandør af naturlige og autentiske produkter fremstillet på basis af bæredygtige og håndværksmæssige produktionsformer og materialer. Det er samtidig vores mål at markedsføre varer, som med et råt og upoleret udtryk giver dit hjem, såvel indendørs som udendørs, yderligere historie og personlighed.

Levering og Returnering

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 2-4 hverdage. I Danmark sender vi med GLS til nærmeste pakkeshop. I udlandet benytter vi UPS til nærmeste UPS Access Point.

Hvad koster leveringen?

Danmark: Ordreværdi under kr. 500,00 der koster fragt kr. 49,00. Danmark: Ordreværdi over kr. 500,00 leveres fragtfrit.

Hvad gør jeg hvis varen er defekt eller transportskadet?

Hvis varen er defekt eller transportskadet ved modtagelsen, skal du inden for 3 dage fra modtagelse kontakte Quote Copenhagen og anmelde fejlen på e-mail: info@qbb.dk.

Hvordan returnerer jeg min vare?

Du kan sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Kontakt

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Hvis du ønsker at kontakte vores kundeservice, så ring venligst på: Tlf: + 45 53 76 76 38 Man-fre kl. 10.00-17.00. Eller send os en mail på: info@qbb.dk. Du kan forvente svar indenfor 24 timer.