Silkepuder er ikke bare en eksklusiv tilføjelse til din sofa; de byder på utallige fordele. Læs videre for at opdage, hvordan du vælger den rette type og stil fra Quote Copenhagen.

Hvorfor silkepuder er et godt valg til din sofa

Silkepuder er kendt for deres blødhed, glathed og temperaturregulerende egenskaber, hvilket gør dem til et ideelt valg for enhver sofa og alt efter hvordan du mixer dem med andre ensfarvet hørpuder eller velour puder kan du ændre udtryk, både i forhold til årstid og stil.

Typer af silkepuder til rådighed

Vores silke kommer fra upcycled sarier, hvilket gør dem unikke og bæredygtige. Da 100% silke ikke er robust nok til sarier, bliver det blandet med bomuld og kunststof for ekstra styrke, så vores er et silkemix produkt.

Faktorer, du skal overveje, når du vælger silkepuder

Farve, størrelse og pudefyld er alle væsentlige faktorer, når du vælger silkepuder, et overfyldt pudefyld giver et helt andet udtryk end et fyld med lidt færre gram fjer eller andet materiale. Overvej også lukningstypen, lynlås holdt på både betræk og inderpude modsat knapper, der får det til at gabe i lukningen efter brug.

Vedligeholdelse og pleje af dine silkepuder

For at holde dine silkepuder fra Quote Copenhagen smukke i mange år, er korrekt pleje og vedligeholdelse nødvendig.Vask dem skånsomt efter anvisningen og gerne på vranget med lukket lynlås.

Dansk