Her kommer du med ind bag ved facaden i Quote Copenhagen – ind i selve maskinrummet.

Jeg driver firmaet på 7. år, er den kreative idémager bag alle tiltag i firmaet med yderlige 4-5 kasketter på ;) Jeg har dog som alle andre kun to arme og to ben hvilket naturligvis betyder, at jeg heldigvis ikke er alene om det hele. Jeg er omgivet af en masse fantastiske mennesker, der alle hjælper lige præcis dér, hvor deres hjælp og kompetencer gør godt! Og i et lille enkelmandsfirma som mit inddrages de mennesker som er tættest på mig - her er min skønne og fantastiske familie jo selvskreven.

Jeg får god hjælp fra min søde mand, Martin, der hjælper i sin fritid med alt inden for IT og alt andet teknisk jeg ikke forstår samt løft af tunge ting.

Min yngste datter, Caroline, kan altid hjælpe med sparring, korrekturlæsning, oversættelse til engelsk og er en skøn model på mange af mine billeder.

Min søn, Nicholas, løser diverse Excel udfordringer og er sammen med Caroline en god backup med at ekspedere ordrer, når jeg er ude og rejse.

Min ældste datter, Jeanette, er den fantastiske fotograf på de fleste af mine billeder, og hun tager i februar med mig til Indien, hvor hun vil lave små, korte videosekvenser, så du kan følge med i vores tur, herunder udvælgelse og farvekoordinering af produkterne, besøg hos de kvinder, der laver de fine kantha-sting i vores plaider samt få et indtryk af hvordan det er at arbejde i Indien.

Jeanette er også i gang med en lille lokal indsamling i hendes børns omgangskreds, så vi kan medbringe tøj og legetøj til børnene i de landsbyer, der arbejder for at Quote plaiderne er så flotte, som de er.

Jeg glæder mig til at invitere dig indenfor.

 

Deutsch